Voglia valmistaa ajattomia naistenvaatteita

Voglia valmistaa ajattomia naistenvaatteita

Voglia Yhtiöt Oy on suomalainen naistenvaatteita valmistava yritys, joka juhlii nyt jo 40-vuotissyntymäpäiviään. Voglia on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja ajattomana valintana monille maamme naisille. Tässä kirjoituksessa tarkastelemme lähemmin, miksi Voglia on niin ikoninen brändi ja mikä erottaa heidät muista vastaavista yrityksistä.

Taitavat suunnittelijat

Voglian takana on tällä hetkellä kaksi suunnittelijaa, Paula Polkumaa ja Salla-Maaria Syvänen, jotka ovat työskennelleet yrityksessä vuodesta 2019 lähtien. Samoissa tehtävissä toimivat ennen heitä Eija Koski ja Minna Jermilä. Kaikki nämä naiset ovat tuoneet jotain ainutlaatuista muotisuunnitteluun – heillä on silmää yksityiskohdille ja estetiikalle, joka voi hioutua vain vuosien kokemuksella. Nämä suunnittelijat luovat tyylikkäitä vaatekappaleita, jotka kestävät ajan hammasta pysyen silti aina trendien aallonharjalla. Tämä tekee Vogliasta yhden niistä harvoista naistenvaateyrityksistä, jotka onnistuvat tarjoamaan sekä nykyaikaisia tyylejä että klassisia perusvaatteita samassa paketissa.

Laadukkaat vaatteet eivät ole ilmaisia, mutta ne maksavat itsensä takaisin kestävyydellään. Jos kaipaat hieman lisävaroja vaatekassaasi, on Bitcoiniin sijoittaminen yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Aloita aiheeseen tutustuminen Bitcoin-lompakoista osoitteessa bitcoinlompakko.com

Perheyritys

Voglian perustivat alkujaan Pertti Virtanen, Virke Oy ja Seppo Hyyppä vuonna 1983 Hämeenlinnaan, josta se pari vuotta myöhemmin muutti Lammille. 30 vuotta vaatetusalalla työskennelleen Pertin unelmana oli luoda oma, laadukas vaatemerkki naisille italialaiseen tyyliin. Unelma kävi toteen ja tänä päivänä Voglia on jo kolmannen sukupolven perheyritys. Pertin poika Markku aloitti toimitusjohtajana vuonna 1995 ja tämä antoi sitten pestin omalle tyttärelleen Katriinalle vuonna 2019. Virtasen perheelle yhtiön historia on tärkeä asia, jonka he kertovat vahvasti ohjaavan toimintaansa.

Palkittu tuotemerkki

Vuonna 2005 Voglia sai Kultainen vaatepuu -palkinnon. Tämä kunnianosoitus myönnetään niille, jotka ovat luoneet ajan henkeen sopivan, yhtä aikaa tyylikkään ja käytännöllisen, sekä kotimaisuusasteeltaan korkean vaatemalliston. Tämä palkinto lisäsi entisestään uskottavuutta tuotemerkin maineelle luoda trendikkäitä vaatteita, jotka on valmistettu huolella korkeaan laatuun ja vastuullisiin toimintatapoihin erityistä huomiota kiinnittäen. Voit siis luottaa siihen, että sijoitat rahasi johonkin erityiseen aina, kun ostat minkä tahansa Voglian mallistojen vaatekappaleen.